ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπαιξαν ξύλο για ένα... τροχαίο - Έστειλε στο νοσοκομείο πατέρα και γιο

Χειροπέδες σε 33χρονο

Στη σύλληψη 33χρονου, με δικαστικό ένταλμα, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 58 και 20 χρόνων αντίστοιχα. Ο 33χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και την καταγγελία που υπέβαλαν στην Αστυνομία οι 58χρονος και 20χρονος, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στην οδό Ιωάννη Καλογερόπουλου, στην Λεμεσό, ο 33χρονος επιτέθηκε εναντίον τους, γρονθοκοπώντας τους στο πρόσωπο.

Της επίθεσης προηγήθηκε τροχαία σύγκρουση των αυτοκινήτων που οδηγούσαν ο 20χρονος και ο 33χρονος στο σημείο του δρόμου. Αμέσως μετά τη σύγκρουση, ενώ ο 20χρονος ζήτησε εξηγήσεις από τον 33χρονο για τις συνθήκες του ατυχήματος, ο 33χρονος φέρεται να έσπρωξε τον 20χρονο, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τηλεφωνικά τον 58χρονο πατέρα του, που αργότερα μετέβηκε στο σημείο και ζήτησε εξηγήσεις από τον 33χρονο για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Οι 20χρονος και 58χρονος μετέβησαν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος έφερε κάταγμα στη μύτη και θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο, όπου έγινε συρραφή, ενώ ο 20χρονος έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση