ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επ. Λευκωσίας: Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα

Διερευνώνται τα αίτια

Σε δύο περιστατικά για κατάσβεση φωτιάς σε οχήματα ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Πυροβεστική στις 20.34 το βράδυ της Δευτέρας 27/7 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Volvo το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε γκαράζ οικίας στο χωριό Δευτερά Επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Σταθμό Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 20.57. Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές η δεξιά πλευρά του οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε η ώρα 03.36 τα ξημερώματα της Τρίτης 28/7. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής, πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα μάρκας Toyota Corolla το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στο χωριό Αστρομερίτη.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Σταθμό Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.08. Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση