ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντός Μαΐου να εμβολιαστούν και οι 18 με 29 - Για ποιους άνοιξε η Πύλη

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19. Μέχρι και χθες, οι εμβολιασμοί έφτασαν τις 287,816 (32,7 δόσεις ανά 100 κατοίκους). Με βάση τα στοιχεία, 218,323 άτομα (ποσοστό 27,9%) έχουν λάβει την 1η δόση του εμβολίου και 69,463 άτομα (ποσοστό 9,5%) έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα.

Ακολουθώντας τον σχεδιασμό και για να δοθεί το συντομότερο δυνατό η ευκαιρία σε όλες τις ηλικιακές ομάδες να εμβολιαστούν τουλάχιστον με την 1η δόση και παράλληλα να δίνεται εκ νέου η δυνατότητα για διευθέτηση ραντεβού και στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει σήμερα, 1 Μαΐου, στις 3 το απόγευμα, μέχρι αύριο, 2 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, για τα άτομα ηλικίας 61-70 ετών. Διευκρινίζεται ότι θα δοθούν ραντεβού για εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Καλούνται οι πολίτες που εμπίπτουν στην ηλικιακή ομάδα των 61-70 να προχωρήσουν σε προγραμματισμό του ραντεβού τους κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, δεδομένου ότι πρόσβαση στην Πύλη Εμβολιασμού τις επόμενες μέρες θα έχουν οι νεαρότερες ηλικίες, με στόχο εντός Μαΐου να προχωρήσει το Εμβολιαστικό Πλάνο στην ηλικιακή ομάδα των 18-29.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X