ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανθρώπινος σκελετός στη Λεμεσό - Μυστήριο με το φύλο του πτώματος

Αύριο θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση – νεκροτομή και ακολούθως ανθρωπολογική εξέταση

ΚΥΠΕ

Πολίτης λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, εντόπισε, βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, πτώμα σε σκελετοποίηση, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για ταυτοποίηση του νεκρού προσώπου, ενώ την Τετάρτη θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση – νεκροτομή και ακολούθως ανθρωπολογική εξέταση.

Όπως δήλωσε ο βοηθός υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού Κώστας Μιχαήλ, ο πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία περί τις 12:30, ότι ο ίδιος εντόπισε ανθρώπινη σορό σε ερημική τοποθεσία βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Πρόσθεσε ότι στη σκηνή μετέβηκαν ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής επιχειρήσεων, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και άλλα μέλη της οικείας αστυνομικής διεύθυνσης, απέκλεισαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις.

Ανέφερε περαιτέρω ότι κλήθηκαν και διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος.

Είπε στη συνέχεια ότι από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ανθρώπινη σορό, σε κατάσταση σκελετοποίησης, προσώπου αγνώστου ταυτότητας.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαήλ, η σορός παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου την Τετάρτη θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση – νεκροτομή και ακολούθως ανθρωπολογική εξέταση.

Κατά τον χρόνο της δήλωσης του κ. Μιχαήλ, όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν μπορούσε να λεχθεί εάν η σορός ανήκει σε άντρα ή γυναίκα, αλλά γίνονται εξετάσεις για διακρίβωση της ταυτότητας του προσώπου στο οποίο ανήκει η σορός.

Η υπόθεση ερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού, συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση