ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντατικοί έλεγχοι στη Χλώρακα - 7 συλλήψεις

Από τους ελέγχους που έγιναν, προέκυψαν 145 τροχαίες καταγγελίες

ΚΥΠΕ

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την ασφάλεια και την πρόληψη του εγκλήματος, διενήργησε κατά τη διάρκεια και τoυ τελευταίου τριημέρου συντονισμένες επιχειρήσεις με περιπολίες και ελέγχους, στην επαρχία Πάφου, με έμφαση στις περιοχές Χλώρακας, Έμπας, και Τρεμιθούσας. Συνελήφθησαν συνολικά 7 πρόσωπα για τροχαία και ποινικά αδικήματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου από τις 19:00 της Παρασκευής μέχρι τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στοχευμένη εκστρατεία της Αστυνομίας, για πρόληψη και καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος στην επαρχία Πάφου με ιδιαίτερη έμφαση στις κοινότητες Έμπας, Χλώρακας και Τρεμιθούσας.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η οποία διενεργήθηκε από μέλη πολλών υπηρεσιών της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων μέλη της ΑΔΕ Πάφου, της ΜΜΑΔ, του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ), ανακόπηκαν πολλοί οδηγοί οχημάτων, τα οποία και ερευνήθηκαν.

Από τους ελέγχους που έγιναν, προέκυψαν 145 τροχαίες καταγγελίες, μεταξύ άλλων για 11 οδηγούς που εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και 20 οδηγούς υπό την επήρεια αλκοόλης.

Επίσης, για σκοπούς εξετάσεων κατακρατήθηκαν 11 οχήματα. Ακόμη στο πλαίσιο των εξετάσεων η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 7 προσώπων για τροχαία και ποινικά αδικήματα.

Επιπρόσθετα, συνεχίζει να λειτουργεί Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεως στην ΑΔΕ Πάφου. Οι συντονισμένες επιχειρήσεις ελέγχων και περιπολιών συνεχίζονται από την Αστυνομία, με στόχο την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την εμπέδωση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Σημειώνεται πως για τα πρόσφατα επεισόδια στη Χλώρακα και για την οχλαγωγία έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί 21 πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση, ενώ καταζητούνται και άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση