ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένοχος για ανθρωποκτονία ο Ρώσος που σκότωσε τον Παναγιώτη Χριστοφόρου

Το μοιραίο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Παναγιώτη

24news team

O κύβος ερρίφθη και ο 50χρονος Ρώσος που μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος τότε, Παναγιώτης Χριστοφόρου, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία. 

Η απόφαση του Κακουργιοδικείου Λεμεσού εκδόθηκε την Παρασκευή (25/6) ενώ η ποινή στον 50χρονο θα επιβληθεί στις 12 Ιουλίου.

Θυμίζουμε ότι, ο 50χρονος από την Ρωσία, είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για τροχαίο.

Ο 50χρονος να θυμίσουμε επίσης ότι όταν κλήθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, δεν παραδεχόταν αυτή της ανθρωποκτονίας.

Το φρικτό τροχαίο

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος Παναγιώτης, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Νοεμβρίου 2019 όταν το αυτοκίνητό του που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κτυπήθηκε σφοδρά από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 50χρονος από την Ρωσία.

Ο 50χρονος κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο όταν προσέκρουσε στο πίσω μέρος του οχήματος του άτυχου Παναγιώτη.

Σύμφωνα μάλιστα και με τις τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν πλέον στα χέρια τους τα μέλη της Τροχαίας και του ΤΑΕ Λεμεσού, ο 50χρονος που όπως έγινε γνωστό, βρισκόταν για διασκέδαση το μοιραίο βράδυ, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (234mg αντί 50mg) αλλά και υπνωτικά χάπια.

Όπως φάνηκε από τις έρευνες της Τροχαίας το όχημα του Ρώσου κινείτο με 180-190 χιλιόμετρα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X