ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεύθερος με όρους ο 56χρονος που κατηγορείται για θανάτωση σκύλου

Το Δικαστήριο όρισε την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 4 Οκτωβρίου

ΚΥΠΕ

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 56χρονος, εναντίον του οποίου προσάφθηκαν κατηγορίες για υπόθεση θανάτωσης σκύλου μετά από τοποθέτηση παγίδας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε πως ο 56χρονος παρουσιάστηκε την Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου όπου και κατηγορήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου.

Το Δικαστήριο όρισε την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 4 Οκτωβρίου και διέταξε όπως ο 56χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους όπως να υπογράψει προσωπική εγγύηση 20.000 ευρώ και να παρουσιάζεται δύο φορές την εβδομάδα στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, την Κυριακή στις 19:30 καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Στουμπιού από γυναίκα ηλικίας 30 ετών ότι εντόπισε τον σκύλο της νεκρό από παγίδα.

Από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου, είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 56χρονου ο οποίος φέρεται να είχε εγκαταστήσει την παράνομη συρματοπαγίδα με αποτέλεσμα ο περιπλανώμενος σκύλος της παραπονούμενης να βρει το θάνατο.

Στο σκυλί, συνέχισε ο κ. Νικολάου, διενεργήθηκε νεκροψία, ενώ παραλήφθηκαν και διάφορα τεκμήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση