ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έλεγα εν πελλάρες... άφησα πίσω μου τρία μωρά»

Η συγκινητική ανάρτησή της

24news team

Συγκλονίζει 34χρονη η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς με έντονα συμπτώματα κορωνοϊού. Η νεαρή γυναίκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθηλώνει με την ανάρτησή της στέλνοντας τα δικά της αφοπλιστικά μηνύματα.

Όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της:Όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της: «Πριν από λίγους μήνες αν με ρωτούσαν για όλο αυτό με την πανδημία θα έλεγα επελλάρες όπως σκεφτόμασταν πολλοί... Μέχρι που χτύπησε την δική μας πόρτα... Η επόμενη μέρα με βρίσκει με έντονο βήχα, πόνος στους μυς, πυρετός, δυσπνια και έντονη κούραση... κατέληξα στο Nοσοκομειο Αναφοράς...»

«Εγώ το παίρνω δύσκολα και είμαι μόλις 34 χρόνων.. Σκεφτείτε τους δικούς σας παππούδες παπάδες μανάδες γιαγιούλλες» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αυτούσια η ανάρτησή της

«Πριν από λίγους μήνες αν με ρωτούσαν για όλο αυτό με την πανδημία θα έλεγα εν πελλάρες όπως σκεφτόμασταν πολλοί... Μέχρι που χτύπησε την δική μας πόρτα... Η επόμενη μέρα με βρίσκει με έντονο βήχα, πόνος στους μυς, πυρετός, δύσπνοια και έντονη κούραση... κατέληξα στο Nοσοκομείο Αναφοράς... Εκεί με υποδέχτηκαν οι καθημερινοί ήρωες με χαμόγελο και έναν χάδι στον ώμο με μια λέξη "ολα θα παν καλά".. Εγώ ψυχολογικά μηδέν για πολλούς λόγους... Άφησα πίσω μου 3 μωρά... Τον Γιώτη μου, μια μάνα που κλαίει που δεν μπορεί να βοηθήσει πάρα μόνο από μακριά... Έναν παπά που παίρνει συνεχώς τηλέφωνα με έναν τρέμουλο στην φωνή του.. Τα αδέρφια μου οι νύφες μου που είναι σε όλα βράχος εκεί… συγγενείς φίλοι...Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα γυρίσω πίσω γερή και δυνατή.. Όμως θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε πάρα πολλά... Ο Ιός δυστυχώς υπάρχει δεν είναι μια απλή γρίπη όπως ακούμε.. Συμφωνώ ότι κάποιοι το παίρνουν ανώδυνα αλλά δεν είναι σε όλους το ίδιο... Εγώ το παίρνω δύσκολα και είμαι μόλις 34 χρόνων.. Σκεφτείτε τους δικούς σας παππούδες παπάδες μανάδες γιαγιούλλες... Μεγάλη Εβδομάδα σήμερα τα πάθη του Χριστού ξεκίνησαν...Σε λίγες μέρες θα φτάσουμε στο Πάσχα μέρες που περνούμε όλοι μαζί με την οικογένεια μας.. Ευχή μου να βγω σύντομα υγιής και να μπορέσουμε να καθίσουμε όλοι μαζί στο γιορτινό τραπέζι με τα μωράκια μου Μαζί ενωμένοι και ευσυνείδητοι μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό που λέγετε κορωνοϊός!!!

Να προσεύχεστε για όλους αλλά ειδικά για τα άτομα που είναι στην πρώτη γραμμή νοσοκόμους γιατρούς για το σπουδαίο έργο που δίνουν καθημερινά με πίστη αγάπη!!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X