ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 13χρονης: Όταν ο τραγικός πατέρας έγινε ήρωας για άλλο παιδί

Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της

Νέα τραγωδία σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Λεμεσό, με 13χρονο κορίτσι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, την 13χρονη εντόπισε νεκρή στο κρεβάτι της συγγενικό της πρόσωπο.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, φαίνεται ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο.  Ο πατέρας της άτυχης 13χρονης είναι αστυνομικός. 

Τα αίτια θανάτου της αναμένεται να διαφανούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που θα διενεργηθεί αύριο.

Έσωσε παιδάκι από πνιγμό ο πάτερας της άτυχης 13χρονης 

Ο πατέρας της 13χρονης που έφυγε ξαφνικά από την ζωή, το καλοκαίρι που μας πέρασε, έσωσε 7χρονο παιδάκι από πνιγμό.

Σωτήρια απέβη η έγκαιρη ανταπόκριση Λοχία της Αστυνομίας για 7χρονο παιδάκι. Του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και έσωσε τη ζωή του από πνιγμονή.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 14 Ιουλίου, 2019, όταν οικογένεια με τα δύο ανήλικα τους παιδιά βρίσκονταν σε εστιατόριο στο Όμοδος για φαγητό. Σε κάποια στιγμή το 7χρονο κοριτσάκι της οικογένειας, άρχισε να μην αναπνέει, λόγω κατάπωσης φαγητού.

Αμέσως ο λοχίας της Αστυνομίας, ο οποίος ήταν εκτός καθήκοντος στο ίδιο εστιατόριο με την οικογένεια του, άκουσε τις φωνές των γονιών και προσέτρεξε για βοήθεια. Άμεσα το μέλος της Αστυνομίας, προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες Πρώτων Βοηθειών για διάνοιξη της αεροφόρου οδού. Με την πάροδο ενός λεπτού περίπου και τις ενδεδειγμένες ενέργειες του λοχία, το παιδάκι, το οποίο όπως φαίνεται είχε υποστεί πνιγμονή (απόφραξη τραχείας) από την κατάπωση φαγητού, επανέφερε τις αισθήσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X