ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο Κύπριοι καταζητούμενοι κρύβονται… πολύ καλά! (pics)

Τους ψάχνουν από τον Σεπτέμβριο

24news team

Δύο Κύπριους ψάχνει η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν τα αδικήματα κλοπής από κερματοδέκτες νερού και κακόβουλης πρόκλησης ζημιάς σε περιουσίας, που διαπράχθηκαν κατά το μήνα Σεπτέμβριο του 2020, στο Ξυλοφάγου.

Πρόκειται για τους Μιχάλη Ανδρέου, 41 ετών και Πέτρο Χήρα, 51 ετών, εναντίον των οποίων εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Οι δύο τους, μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου, δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές.

Η Αστυνομία, είχε δώσει τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα στις 30 Σεπτεμβρίου αλλά και στις 20 Οκτωβρίου, σε μια προσπάθεια εντοπισμού τους. 

Δρούσαν πάντα βράδυ

Τα δύο πρόσωπα που ψάχνει η Αστυνομία, φαίνεται να «ξάφρισαν» 4 φορές κερματοδέκτες νερού.

Από τις καταγγελίες φαίνεται ότι οι δύο άνδρες δρούσαν πάντα βράδυ. Συγκεκριμένα, «κτύπησαν» το βράδυ στις 7-8 Σεπτεμβρίου, το βράδυ στις 8-9 Σεπτεμβρίου και το βράδυ στις 20-21 Σεπτεμβρίου. Στην μια περίπτωση, έκλεψαν από δύο μηχανήματα νερού. 

Αφού παραβίαζαν το μηχάνημα, κατάφερναν να αποσπάσουν τα κέρματα που υπήρχαν εντός και γίνονταν... καπνός, ενώ καταφέρνουν μέχρι στιγμής να διαφεύγουν της σύλληψης. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου, στο τηλέφωνο 24-804547 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X