ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας επιφυλάσσει ο καιρός

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει σήμερα την περιοχή, ενώ ασταθής αέρια μάζα αναμένεται από την Παρασκευή και μετά.

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει σήμερα την περιοχή, ενώ ασταθής αέρια μάζα αναμένεται από την Παρασκευή και μετά.

Σήμερα, αρχικά περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά και μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα καταστεί παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σύντομα στα προσήνεμα ισχυροί, 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα ο άνεμος δυνατό να μεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί, με τα φαινόμενα να γίνονται μεμονωμένα και να περιορίζονται στα βορειοανατολικά ή και στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά κατά τόπους μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Το πρωί πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ανατολικά παράλια. Την Παρασκευή και το Σάββατο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X