ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βόμβα - Λεμεσός: Μίλησε στην Αστυνομία ο 63χρονος

Διερευνώνται οι ισχυρισμοί του

24news team

Για τον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη στο όχημά του και προκάλεσε ζημιές και σε άλλα, κατέθεσε στην Αστυνομία ο 63χρονος ιδιοκτήτης. Ο φερόμενος «στόχος» της επίθεσης, έδωσε συγκεκριμένους ισχυρισμούς στην Αστυνομία, ως προς τα πιθανά κίνητρα των δραστών, οι οποίοι διερευνώνται.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, από το πρωί της Τρίτης (13/4) βρίσκονται στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ αναμένεται να ληφθούν και κλειστά κυκλώματα τις περιοχής σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών.

Θυμίζουμε ότι, ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη το βράδυ της Δευτέρας (12/4) σε όχημα 63χρονου, προκαλώντας ζημιές και σε άλλα οχήματα, καθώς και στην είσοδο πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 21.30, ενώ το όχημα του παραπονούμενου βρισκόταν σταθμευμένο στον ισόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει, στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε εκρηκτικό μηχανισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X