ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βιασμός 29χρονης: Φοβόταν την αντίδραση του πρώην συμβίου της

Ολοκληρώνονται οι έρευνες για την υπόθεση

24news team

Yπόθεση βιασμού με θύμα 29χρονη, από τον πρώην συμβίο της διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, 29χρονη που διαμένει στην Επαρχία Πάφου κατήγγειλε ότι την βίασε o 28χρονος πρώην σύντροφός της, όταν την επισκέφτηκε για να δει το παιδί τους το οποίο είχε αποκοιμηθεί και στην συνέχεια χωρίς την συγκατάθεση της ήρθε σε σεξουαλική συνουσία μαζί της.

Μετά την καταγγελία είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης για διάστημα τριών ημερών.

Φοβήθηκε τον πρώην της

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, η Αστυνομία μέσω εξετάσεων διαπίστωσε ότι η 29χρονη όντως έχει έρθει σε συνουσία με τον πρώην συμβίο της, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι δεν ήταν με την θέλησή της. Σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκαν σημάδια κακοποίησης.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 29χρονη φέρεται να φοβήθηκε την αντίδραση του πρώην συμβίου της, γι’ αυτό δεν αντιστάθηκε όταν ο ίδιος την πλησίασε για συνεύρεση, ωστόσο δεν ήταν κάτι που επιθυμούσε.

Ολοκληρώνεται ο φάκελος της υπόθεσης

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, πιθανότατα μέχρι την Πέμπτη (11/2) ο φάκελος της υπόθεσης να ολοκληρωθεί και στην συνέχεια αναμένεται να σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για περεταίρω οδηγίες ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X