ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βάλε στην ποίηση φτερά με μία παρτιτούρα»

Μια καλλιτεχνική εκδήλωση του Γυμνασίου – Λυκείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23/03/23, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η καλλιτεχνική εκδήλωση του Γυμνασίου – Λυκείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, με θέμα «Βάλε στην ποίηση φτερά με μία παρτιτούρα». Το παρατεταμένο και ζεστό χειροκρότημα των θεατών στο τέλος της παράστασης, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκειά της, αποτελούσε ανταπόκριση σ’ αυτό που πέτυχαν οι μαθητές και συντελεστές της με το ταλέντο τους και την σκληρή δουλειά τους: έβαλαν φτερά στις καρδιές και τις ψυχές όλων των παρευρεθέντων, γεμίζοντάς τους με έντονα συναισθήματα.

Οι θεατές απόλαυσαν και έγιναν συνοδοιπόροι σε ένα καλλιτεχνικό ταξίδι που συνένωνε ποίηση, μουσική, τραγούδι, χορό, θέατρο, και αφηγηματικό λόγο με οδηγό τη μελοποιημένη ποίηση. Η παράσταση ολοκληρώθηκε με μια κρυφή ελπίδα, να μην τέλειωνε ποτέ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας, η Δήμαρχος Λακατάμιας, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, γιατί μέσα από αυτό το μουσικοχορευτικό ταξίδι φάνηκε εμπράκτως ότι η νέα γενιά μπορεί να τιμά με τον δέοντα σεβασμό ανθρώπους που πρόσφεραν με τη ζωή και το έργο τους στον
ελληνικό πολιτισμό αλλά και στην ανθρωπότητα γενικότερα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X