ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ατύχημα με ανεμόπτερο: Έτσι διέσωσαν τον 37χρονο (vid)

Δείτε το βίντεο

Κύπριος ηλικίας 37 ετών, υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και τη λεκάνη όταν το αλεξίπτωτο πλαγιάς που χειριζόταν έπεσε το απόγευμα στην περιοχή Κόσιης της επαρχίας Λάρνακας.

Σε δελτίο Τύπου του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) αναφέρεται ότι γύρω στις 17.30 της Δευτέρας 5 Απριλίου "το Κέντρο έλαβε πληροφορία που αφορούσε πτώση αλεξιπτώτου πλαγιάς στην περιοχή Κόσιης. Στο σημείο έσπευσε Ε/Π της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας το οποίο παρέλαβε ένα πολυτραυματία και τον παρέδωσε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας".

Πρόκειται «για Κύπριο άνδρα, 37 ετών, ο οποίος φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και τη λεκάνη». Σύμφωνα με το ΚΣΕΔ «για το επεισόδιο ενημερώθηκε αρμοδίως η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων».

Εξάλλου σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Ανδρέας Κεττής, Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου αναφέρει ότι σήμερα το απόγευμα διενεργήθηκε διάσωση ατόμου από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρνακας, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και την Μονάδα Αεροπορικής Πτέρυγας της Αστυνομίας (ΜΑΕΠ), όταν έχασε τον έλεγχο του αλεξίπτωτου πλαγιάς με το οποίο πετούσε και «έπεσε σε βαθιά χαράδρα με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X