ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θερμή υποδοχή για Αριστοτέλους- Φόβοι κρατουμένων (vids)

Μέσω email στη Νομική Υπηρεσία έγινε η επίσημη καταγγελία της Διευθύντριας των Φυλακών

24news team

Στη Νομική Υπηρεσία έγινε η επίσημη καταγγελία της Διευθύντριας των Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους, κατά Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, οι δικηγόροι της κας. Αριστοτέλους έδωσαν δια χειρός στη Νομική Υπηρεσία, υλικό με στοιχεία και ονόματα τα οποία ενισχύουν τη θέση της, ότι δηλαδή ο αξιωματικός αντάλλαζε μέσω εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, μηνύματα με τον κατάδικο. 

«Λήφθηκε προ ολίγου η καταγγελία της κας Αριστοτέλους, η οποία ήδη μελετάται. Με τη συμπλήρωση της μελέτης, η Νομική Υπηρεσία θα αποφασίσει για τα περαιτέρω και οι αποφάσεις της θα ανακοινωθούν αμέσως», αναφέρεται σε ανάρτηση της Νομικής Υπηρεσίας στο twitter.

Το πρωί της Δευτέρας, κρατούμενοι των φυλακών αλλά και εργαζόμενοι, πραγματοποίησαν στάση εργασίας δείχνοντας την υποστήριξή τους προς τη διευθύντριά τους, ενώ έξω από τις φυλακές βρέθηκαν και αποφυλακισθέντες.

Σε ανακοίνωσή τους, οι κρατούμενοι εκφράζουν ανησυχίες και φόβους για τη ζωή τους «από αστυνομικούς που χωρίς κανένα ενδοιασμό επικοινωνούν με κατάδικους και αφού τους προσφέρουν λεφτά και ανταλλάγματα αποσπούν αλλά και δημιουργούν πληροφορίες για να τις χρησιμοποιήσουν για προσωπική τους ατζέντα».

Με χειροκροτήματα συμπαράστασης και συνθήματά με το όνομά της υποδέχθηκαν στις φυλακές την Άννα Αριστοτέλους, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X