ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Πουρνάρα: «Εξαφανισμένος» ο 15χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση ο 17χρονος

Δημήτρης Λουκά

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 17χρονος, ο οποίος μαχαιρώθηκε από 15χρονο τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/2), στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Το θύμα της επίθεσης, δέχθηκε πέραν των 3 μαχαιριών σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Οι έρευνες των διωκτικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ επικεντρώνονται στο να εντοπίσουν τον φερόμενο δράστη της εγκληματικής ενέργειας.

Ο 15χρονος Hassan Farah, μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος αφού δεν κατέστη δυνατό από τις εξετάσεις να εντοπιστεί.

Θυμίζουμε, πώς τις προηγούμενες ημέρες, στο Πουρνάρα είχαν ξεσπάσει άγρια επεισόδια με ομάδες αλλοδαπών να πιάνονται στα χέρια ενώ σημειώθηκε και πετροβολισμός.

Η απόπειρα φόνου

Οι Αρχές τέθηκαν σε κόκκινο συναγερμό τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/2) μετά από πληροφορία που έφθασε κοντά τους, ότι 15χρονος μαχαίρωσε 17χρονο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται, από τους ιατρούς, σοβαρή.

Εναντίον του 15χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ο 15χρονος καταζητούμενος

Η Αστυνομία καταζητεί τον FARAH HASSAN FARAH, 15 χρόνων από τη Σομαλία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 10 Φεβρουαρίου, 2022 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση