ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα Φόνου: Νέα στοιχεία - Έδωσε ονόματα ο 37χρονος

Δεχόταν απειλές το προηγούμενο διάστημα

24news team

Εξελίξεις φαίνεται να προκύπτουν σχετικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου 37χρονου Ελληνοκύπριου, που διαπράχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/2) στον δρόμο των Χαλεπιανών στο Τσέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο 37χρονος σε κατάθεσή του στους ανακριτές, έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, ως προς τα κίνητρα των φερόμενων δραστών, ενώ φέρεται να έδωσε και συγκεκριμένα ονόματα ως υπόπτους.

Ο 37χρονος ισχυρίστηκε ότι πριν περίπου δύο μήνες, είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του, εξαιτίας κάποιων οικονομικών διαφορών που είχε με άλλα πρόσωπα. Μάλιστα, φέρεται να συσχέτισε καταστάσεις με τα κατεχόμενα. Σημειώνεται ότι ο 37χρονος Ελληνοκύπριος είναι ιδιοκτήτης φάρμας αλόγων.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία, συνεχίζει τις έρευνες και τις εξετάσεις των τεκμηρίων που ανευρέθηκαν στην σκηνή αλλά και για εντοπισμό των δραστών και εξακρίβωση των κινήτρων της υπόθεσης. Αναμένεται μάλιστα να γίνει βαλλιστικός έλεγχος των σφαιρών και εξετάσεις στο όχημα του 37χρονου, για να διαπιστωθεί η πορεία που ακολούθησαν οι πυροβολισμοί.

Επίσης, αναμένεται να καταθέσουν και να ανακριθούν πρόσωπα σχετικά με την υπόθεση.

Η Αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Θυμίζουμε ότι ο 37χρονος ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι οι πυροβολισμοί, 7 στο σύνολο, που δέχθηκε, προήλθαν από πρόσωπο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, μαζί με ακόμη ένα άτομο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X