ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου: Στο κελί για οκτώ μέρες ο 24χρονος

Δέχθηκε πυροβολισμούς καθώς βρισκόταν στην βεράντα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον νεαρού ηλικίας 24 ετών από το Λιοπέτρι για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, αδικήματα που διαπράχθηκαν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονη. Συγκεκριμένα γύρω στις 20.45 χθες βράδυ ενώ η 34χρονη βρισκόταν στην βεράντα της οικίας της δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο».



Πρόσθεσε ότι «άμεσα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν πως φέρει πολλαπλά τραύματα στη πλάτη από σφαιρίδια, τα οποία προήλθαν από ρίψη πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου».

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 24χρονου από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθηκε γύρω στις 4 σήμερα το πρωί. Ο νεαρός οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Κωνσταντίνου είπε πως «η σχέση της κοπέλας η οποία είναι έγκυος, με τον συλληφθέντα διερευνάται από την Αστυνομία» ενώ για την διαλεύκανση της υπόθεσης αναμένεται να ληφθούν αρκετές καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον των δύο ατόμων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X