ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Λεμεσού: Στο σκοτάδι οι έρευνες

Άφαντοι οι δράστες που πυροβόλησαν τον 48χρονο

Στα «τυφλά» είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την απόπειρα φόνου εναντίον 48χρονου που σημειώθηκε στον Ύψωνα, το βράδυ της Τετάρτης 31/7.

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 48χρονου δεν βοήθησαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης και έτσι οι έρευνες στρέφονται σε άλλη κατεύθυνση με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Το θύμα της απόπειρας φόνου με το πέρας του ενός μηνός, από την επίθεση που δέχθηκε δεν βοηθά τις Αστυνομικές αρχές, αφού επιμένει πως δεν έχει διαφορές με οποιοδήποτε πρόσωπο, γεγονός που δυσχεραίνει τις έρευνες της Αστυνομίας.

Εξάλλου, πληροφορίες από την ίδια πηγή, αναφέρουν πως ο 48χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού λαμβάνοντας ειδική θεραπεία.

Άτομο που απασχόλησε ξανά τις Αρχές

Γνωστός στις αρχές είναι ο 48χρονος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει ποιος είναι από παλιές υποθέσεις.

Ο 48χρονος ήταν εκλελεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το ΕΛΑΜ στον δήμο Ύψωνα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ μεγάλου κυβισμού, προσέγγισαν τον 48χρονο, ο οποίος βρισκόταν έξω από την ταβέρνα και μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο το βράδυ της Τετάρτης 31/7.

Τότε, ο συνοδηγός τον πυροβόλησε με πιστόλι έξω από την ταβέρνα της μητέρας του, την οποία διαχειρίζεται ο ίδιος, στον Ύψωνα. Οι δράστες φορούσαν κράνη και τα πρόσωπά τους ήταν πλήρως καλυμμένα από αυτά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνοδηγός επιχείρησε να πυροβολήσει και δεύτερη φορά, ωστόσο το πιστόλι έπαθε εμπλοκή, γι' αυτό αναγκάστηκαν να εξαφανιστούν.

Όπως είχε αναφέρει ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, οι δράστες να είχαν στήσει καρτέρι στον 48χρονο και να τον ανέμεναν να βγει από το υποστατικό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X