ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Λεμεσού: Τι επιμένει ο 48χρονος

Άφαντοι οι δράστες - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Άκαρπες είναι οι έρευνες της Αστυνομίας μέχρι στιγμής σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας φόνου εναντίον του 48χρονου στη Λεμεσό, στην περιοχή του Ύψωνα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα έχουν στα χέρια τους τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 48χρονου, τα οποία τα μελετούν σε μία προσπάθεια να δώσουν συγκεκριμένη κατεύθυνση στην διερεύνηση της υπόθεσης.

Δέκα ημέρες μετά την απόπειρα οι δράστες που προσπάθησαν να σκοτώσουν τον 48χρονο παραμένουν άφαντοι.

Όπως πληροφορούμαστε, από τα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού εξακολουθούν να περνούν άτομα που δίνουν καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η κατάσταση του θύματος της απόπειρας φόνου σταθεροποιήθηκε αλλά παραμένει σοβαρή.

Ο 48χρονος επιμένει στην αρχική του θέση πως δεν υποψιάζεται κανένα, γεγονός που δυσχεραίνει τις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Θυμίζουμε πως ο 48χρονος καθώς βρισκόταν έξω από την ταβέρνα του και μιλούσε στο τηλέφωνο δέχθηκε τον πυροβολισμό. Ένα στοιχείο που καλείται να αξιολογήσει η ανακριτική ομάδα αν το τηλεφώνημα που δέχθηκε ήταν παγίδα για να βγει στο δρόμο και να τον πυροβολήσουν.

Άτομο που απασχόλησε ξανά τις Αρχές

Γνωστός στις αρχές είναι ο 48χρονος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει ποιος είναι από παλιές υποθέσεις.

Ο 48χρονος ήταν εκλελεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το ΕΛΑΜ στον δήμο Ύψωνα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ μεγάλου κυβισμού, προσέγγισαν τον 48χρονο, ο οποίος βρισκόταν έξω από την ταβέρνα και μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο το βράδυ της Τετάρτης 31/7.

Τότε, ο συνοδηγός τον πυροβόλησε με πιστόλι έξω από την ταβέρνα της μητέρας του, την οποία διαχειρίζεται ο ίδιος, στον Ύψωνα. Οι δράστες φορούσαν κράνη και τα πρόσωπά τους ήταν πλήρως καλυμμένα από αυτά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνοδηγός επιχείρησε να πυροβολήσει και δεύτερη φορά, ωστόσο το πιστόλι έπαθε εμπλοκή, γι' αυτό αναγκάστηκαν να εξαφανιστούν.

Όπως είχε αναφέρει ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης ανέφερε πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, οι δράστες να είχαν στήσει καρτέρι στον 48χρονο και να τον ανέμεναν να βγει από το υποστατικό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X