ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Λεμεσού: Οι κλήσεις αναμένεται να δώσουν απαντήσεις

Ψάχνουν την άκρη του νήματος οι ανακριτές

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες της απόπειρας φόνου του 48χρονου έξω από την ταβέρνα του στη Λεμεσό, στην περιοχή του Ύψωνα.
Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις έρευνες με εντατικό ρυθμό με σκοπό να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών θα τεθούν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 48χρονου εκεί όπου οι ανακριτές ευελπιστούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει στα χέρια της τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του στόχου της απόπειρας φόνου, με τις αρχές να καλούνται να τα μελετήσουν έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν στις έρευνες.

Θυμίζουμε πως ο 48χρονος καθώς βρισκόταν έξω από την ταβέρνα του και μιλούσε στο τηλέφωνο δέχθηκε τον πυροβολισμό. Ένα στοιχείο που καλείται να αξιολογήσει η ανακριτική ομάδα αν το τηλεφώνημα που δέχθηκε ήταν παγίδα για να βγει στο δρόμο και να τον πυροβολήσουν.

Άτομο που απασχόλησε ξανά τις Αρχές

Γνωστός στις αρχές φαίνεται ότι είναι ο 48χρονος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει ποιος είναι από παλιές υποθέσεις.

Ο 48χρονος ήταν εκλελεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το ΕΛΑΜ στον δήμο Ύψωνα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ μεγάλου κυβισμού, προσέγγισαν τον 48χρονο, ο οποίος βρισκόταν έξω από την ταβέρνα και μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο το βράδυ της Τετάρτης 31/7.

Τότε, ο συνοδηγός τον πυροβόλησε με πιστόλι έξω από την ταβέρνα της μητέρας του, την οποία διαχειρίζεται ο ίδιος, στον Ύψωνα. Οι δράστες φορούσαν κράνη και τα πρόσωπά τους ήταν πλήρως καλυμμένα από αυτά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνοδηγός επιχείρησε να πυροβολήσει και δεύτερη φορά, ωστόσο το πιστόλι έπαθε εμπλοκή, γι' αυτό αναγκάστηκαν να εξαφανιστούν.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών.

Το θύμα της απόπειρας φόνου, σε προφορική του κατάθεση, ανέφερε πως δεν υποψιάζεται κανένα και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X