ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάτη με οχήματα: Ελεύθερη η 49χρονη - Παρουσίαζε πλαστά έγραφα

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Δημήτρης Λουκά

Ελεύθερη αφέθηκε η 49χρονη, η οποία είχε συλληφθεί για την υπόθεση απάτης με χτυπημένα εισαγόμενα οχήματα στην Κύπρο, για τα οποία δεν αναγραφόταν η πραγματική τους κατάσταση.

Η 49χρονη είχε συλληφθεί, στις 9 Φεβρουαρίου, ως ύποπτη για αδικήματα που αφορούν πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και απόπειρα εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και την Πέμπτη εξασφαλίστηκε μέσω δικαστηρίου τριήμερο διάταγμα προφυλάκισής της.

Σημειώνεται πώς η 49χρονη, προτού αφεθεί ελεύθερη, κατηγορήθηκε γραπτώς.

Αρμόδια πηγή είχε αναφέρει στο 24news, πώς η εν λόγω γυναίκα, πήγαινε στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών και παρουσίαζε πλαστά έγραφα.

Η 49χρονη έδειχνε έγραφα, τα οποία έλεγαν πώς τα οχήματα ήταν καινούργια χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για χτύπημα ή κάποιο άλλο πρόβλημα.

Οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση συνεχίζονται ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συλλήψεις.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τρία αυτοκίνητα, τα οποία φαίνεται να εισήχθησαν στην Κυπριακή Δημοκρατία χτυπημένα κάτι που η 49χρονη προσπάθησε να αποκρύψει.

Θυμίζουμε πώς σε δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, Ανώτερος λειτουργός του Τμήματος Οδικών Μεταφορών ήταν αυτός που διαπίστωσε τη δράση του κυκλώματος και όπως φαίνεται, εξαιτίας αυτού έγινε στόχος εμπρηστών.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X