ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απανθρακωμένο πτώμα: Τον πυροβόλησαν τρεις φορές

«Μίλησε» η νενομισμένη νεκροτομή

24news team

Φόνο έδειξε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θύματος που βρέθηκε απανθρακωμένος στην περιοχή κοντά στο ΚΕΝ Αναρίτας, το πρωί της Πέμπτης 15/7.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατός του προήλθε από πυροβολισμούς, αφού το θύμα φέρει τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Την νενομισμένη νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παππέτα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, στην παρουσία ανθρωπολόγου.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε αναμονή για την ταυτοποίηση του με DNA και για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Μετά το αποτέλεσμα αυτό το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές εκτιμάται πως το πτώμα ανήκει σε 60χρονο που εργάζεται στη Λεμεσό και διατηρεί κατοικία στην Νατά. Ο 60χρονος φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να αναχώρησε από τη Νατά νωρίς το πρωί, ακολουθώντας το δρόμο Νατάς - Αναρίτας για να καταλήξει στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού.

Στις 7:00 το πρωί λήφθηκε στην Αστυνομία πληροφορία ότι στην τοποθεσία Δασούδι της Αναρίτας υπήρχε φωτιά.

Από την επίσκεψη στη σκηνή και από τις πρώτες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ένα αυτοκίνητο εκαίγετο και είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Μέσα στο αυτοκίνητο, και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του χώρου των επιβατών εντοπίστηκε απανθρακωμένο ένα πτώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση