ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγίζει καρδιές το βίντεο για τους αδικοχαμένους «Μάκηδες» (vid)

Συγκλονισμό για τον χαμό τους

24news team

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος των δύο νέων τραγουδιστών, Πρόδρομου (Μάκης) Θεμιστοκλέους και του Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου, που βρήκαν τραγικό τέλος στην άσφαλτο το βράδυ της Κυριακής (9/1).

Οι δύο άτυχοι νέοι σκοτώθηκαν ενώ πήγαιναν να τραγουδήσουν σε υποστατικό στην Επαρχία Πάφου.


Σπαραγμός για τον αδόκητο χαμό των δύο νέων - Η τραγική ειρωνεία (pics)


Το «Άρωμα πόλης Εναλλακτικό Καφενείο», ένα από τα μαγαζιά που τραγουδούσαν οι δύο αδικοχαμένοι νέοι, οι «Μάκηδες» όπως ήταν γνωστοί, με ένα συγκλονιστικό βίντεο τους αποχαιρετά. «Σας χάσαμε και το μαγαζάκι μας δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Αγόρια μας, Μάκηδες μας, Μάκη χ2, Λεβέντες μας! Σας χάσαμε και το μαγαζάκι μας δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο… Η μοίρα, η τύχη ή απλά η κακιά στιγμή… δεν ξέρουμε πραγματικά. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ήσασταν και πάντα θα είστε οι αγαπημένοι μας μουσικοί, αυτοί οι όμορφοι και χαρούμενοι άνθρωποι που όποτε μπαίνατε στο μαγαζί όλα “μύριζαν ”διαφορετικά. Είστε κομμάτι μας και πάντα θα είστε, κάθε Κυριακή εμείς θα σας περιμένουμε φιλαράκια μας!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους σας, στις οικογένειες σας και σε όλους σας τους φίλους… κρατάτε όλοι γερά, τα αγόρια μας θα είναι πάντα μαζί μας 

Με παντοτινή αγάπη,
Άρωμα πόλης»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X