ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός για τον αδόκητο χαμό των δύο νέων - Η τραγική ειρωνεία (pics)

«Ένα παιδί γεμάτο χαρά, γεμάτο όνειρα, ένας λεβέντης πάντα ευγενικός»

24news team

Συγκλονίζει η ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στην άσφαλτο την Κυριακή (9/1) με θύματα δύο νέα παιδιά ηλικίας 24 και 26 ετών.


Τραγικές οι συνθήκες του θανατηφόρου στον αυτοκινητόδρομο


Ο 24χρονος Πρόδρομος (Μάκης) Θεμιστοκλέους και ο 26χρονος Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου πήγαιναν στην Πάφο για να τραγουδήσουν το μοιραίο βράδυ της Κυριακής, όταν η 28χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί στη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου, παρά το Παραμάλι. Το όχημα παρασύρθηκε και αναποδογυρίστηκε από το λεωφορείο που ακολουθούσε.


 Κύπρος: Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο - Ξεψύχησαν δύο νεαροί


Οι δύο νεαροί βρήκαν τραγικό θάνατο, αφού εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια όπου με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλωβίστηκαν και δυστυχώς άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Οι δύο νεαροί μουσικοί, υπήρξαν εκτός από συνεργάτες και φίλοι. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκαν τόσο άδικα με την οικογένεια και τους φίλους τους να είναι συντετριμμένοι. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν το μοιραίο βράδυ, οι δύο νεαροί προσκαλούσαν μέσω των social media τους διαδικτυακούς τους φίλους στο event που θα τραγουδούσαν. 

«Ένα παιδί γεμάτο χαρά, γεμάτο όνειρα, ένας λεβέντης πάντα ευγενικός, ταπεινός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ένα παιδί γεμάτο χαρά γεμάτο όνειρα, ένας λεβέντης πάντα ευγενικός ταπεινός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος...λυπάμαι πάρα πολύ και ξεκινώ τα γιατί, γιατί γιατί! Αιωνία σου η μνήμη φιλέ μου. Ο θεός να δώσει δύναμη στους κοντινούς σου ανθρώπους», είναι ένα από τα μηνύματα στη σελίδα του ενός εκ των δύο στο Facebook.

  

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση