ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανείπωτη θλίψη για τον Νικόλα Φιλήτα - «Διαλυθήκαμε...»

Φίλοι του Νικόλα τον αποχαιρετούν με μηνύματα αγάπης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

24news team

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του νεαρού κύπριου καλλιτέχη, Νικόλα Φιλήτα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο Νικόλας ήταν ιδρυτικό μέλος και ερμηνευτής του κυπριακού συγκροτήματος «Prospectus» ενώ καθ’ όλη την πορεία της καριέρας του, συνεργάστηκε με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Διονύσης Τσακνής και το συγκρότημα Μπλέ.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε την τελευταία του εμφάνιση το προηγούμενο Σάββατο, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας.

Φίλοι του Νικόλα και γνωστοί καλλιτέχνες τον αποχαιρετούν με μηνύματα αγάπης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανακοίνωση Κ.Σ. ΕΔΟΝ για την απώλεια του Νικόλα Φιλήτα

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον Νικόλα Φιλήτα, που τόσο άδικα και αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή.

Ο Νικόλας Φιλήτας, υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους νέους κύπριους καλλιτέχνες, με πλούσια πορεία και παρουσία στην Κυπριακή μουσική σκηνή. Τραγούδησε, δίπλα και πλάι, σε μεγάλες μορφές του Ελληνικού τραγουδιού, ενώ ξεχώριζε για την κοινωνική του δράση αλλά και την αγωνιστική στάση ζωής.

Ήταν αδιάλειπτα δίπλα στην ΕΔΟΝ σε Φεστιβάλ, συναυλίες, μπουάτ, εκδηλώσεις, προφεστιβαλικές δράσεις όπως και σε κάθε άλλο πολιτικοπολιτιστικό συναπάντημα.

Συνεπής μέχρι τέλους στο ύφος και στο είδος, εκείνου του τραγουδιού, που εξυψώνει τον άνθρωπο, που συνοδεύει τους αγώνες, που καλλιεργεί αγωνιστική στάση ζωής.

Στο καλό Νικόλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X