ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Πού θα φτάσει αύριο

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε, επίσης: Λεμεσός: Μπούκαρε στο ρωσικό προξενείο με το αυτοκίνητο (Pics)

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το απόγευμα θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε, επίσης: Προσοχή! Καταζητείται ο 44χρονος (Pic)

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία την Πέμπτη και την Παρασκευή θα κυμανθεί στα επίπεδα της Τετάρτης που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X