ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Νεκρός άνδρας

Η αντιπαράθεση, η συμπλοκή και ο φόνος

Σε κινητοποίηση τέθηκαν το μεσημέρι, τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα, 46χρονών, σε οικία στη Γερμασόγεια. Φαίνεται να προηγήθηκε συμπλοκή με τους ένοικους της οικίας.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι «λίγο μετά τη μια το μεσημέρι, δόθηκε μήνυμα στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας ότι υπήρχε συμπλοκή στο χωριό Γερμασόγεια, σε συγκεκριμένη οικία».

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη σκηνή, πρόσθεσε, εντόπισαν νεκρό τον 46χρονο στο σαλόνι, ενώ στον χώρο βρίσκονταν οι ένοικοι της οικίας, ένας 40χρονος και η σύζυγος του.

Η σκηνή αποκλείστηκε και κλήθηκαν μέλη του ΤΑΕ και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα φέρει τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή», συμπλήρωσε ο κ. Κυριάκου.

Να σημειωθεί ότι οι ένοικοι της οικίας συνελήφθησαν και ανακρινόμενοι προβάλλουν κάποιους ισχυρισμούς, με τον 40χρονο να φέρεται ως το πρόσωπο με τον οποίον το θύμα ήρθε σε αντιπαράθεση και συμπλοκή.

Επίσης το βράδυ της Κυριακής εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα, με τους οποίους το θύμα είχε μεταβεί στην οικία με αυτοκίνητο. 

Στη σκηνή εντοπίστηκε ένα μαχαίρι καθώς και ένα μεταλλικό εργαλείο, που παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X