ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: «Άναυδοι» είδαν την επίθεση 83χρονου σε γυναίκα - Δεν μίλησε το θύμα

Δεν θα ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης λόγω ηλικίας

24news team

Μπροστά στα μάτια αυτοπτών μαρτύρων έγιναν τα απίστευτα γεγονότα στη Γεροσκήπου, όταν 83χρονος σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε και κτύπησε 51χρονη, ενώ προκάλεσε και ζημιές στην οικία του θύματος, σπάζοντας τα τζάμια με τη χρήση σκεπαρνιού.

Η Αστυνομία ήδη λαμβάνει καταθέσεις και αφού ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο, το απόγευμα της Τρίτης (27/7), αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς ο 83χρονος και να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαιοσύνης. Η Αστυνομία λόγω ηλικίας του φερόμενου δράστη, δεν θα ζητήσει από το δικαστήριο διάταγμα προσωποκράτησής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα της υπόθεσης, που γύρω στις 5μ.μ. της Δευτέρας (26/7) μεταφέρθηκε τραυματισμένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα δεξιού χεριού και άλλα τραύματα στο δεξί πόδι και τον δεξί ώμο, δεν μπόρεσε ακόμη να δώσει κατάθεση στις Αρχές, λόγω της κατάστασής της.

Για την Αστυνομία, ακόμη είναι άγνωστοι οι λόγοι της επίθεσης αφού όπως η 51χρονη, έτσι και ο 83χρονος μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (27/7) δεν κατέθεσαν στις Αρχές. Οι δικοί τους ισχυρισμοί πρόκειται πιθανότατα να ξεκαθαρίσουν το σκηνικό. Επίσης, λαμβάνονται καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ο 83χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για τα αδικήματα της επίθεσης με πρόκληση σωματικής βλάβης, της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και της κακόβουλης ζημιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X