ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή στην υπόθεση Ροζίτας - Μάρτυρας κατηγορίας η νύφη της

Πότε ορίστηκε εκ νέου η υπόθεση

Στις 14 Ιουλίου ορίστηκε εκ νέου η υπόθεση των ατασθαλιών σε ευρωπαϊκά προγράμματα του ΤΕΠΑΚ κατά την περίοδο 2008-2015, ενώ φαίνεται πως από κατηγορούμενη θα βρεθεί μάρτυρας κατηγορίας η 41χρονη νύφη της 59χρονης πρώην υπεύθυνης λειτουργού Έρευνας και Διεθνούς Συνεργασίας του ΤΕΠΑΚ.

Σήμερα οδηγήθηκαν εκ νέου στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι, μια εταιρεία και επτά φυσικά πρόσωπα, δηλαδή η 59χρονη πρώην υπεύθυνη Λειτουργός Έρευνας και Διεθνούς Συνεργασίας του ΤΕΠΑΚ, ο γιος και η νύφη της, ένας καθηγητής του ΤΕΠΑΚ, ο ιδιοκτήτης εταιρείας και δυο Ανώτεροι Διοικητικοί Λειτουργοί του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όπως αναφέρθηκε, η 41χρονη αναμένεται ν’ απαλλαγεί από τις κατηγορίες και να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται πως ήδη παραδέχθηκαν αριθμό κατηγοριών η 59χρονη και ο 40χρονος γιος της και εξέφρασαν πρόθεση να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας, ενώ αριθμό κατηγοριών παραδέχθηκε και ο 3ος κατηγορούμενος, καθηγητής του ΤΕΠΑΚ.

Εν τω μεταξύ το αίτημα του 4ου κατηγορούμενου, ιδιοκτήτη εταιρείας, για νομική αρωγή, δεν έχει ακόμη εξεταστεί καθώς δεν ολοκληρώθηκε η κοινωνικοοικονομική έκθεση του Γραφείου Ευημερίας.

Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία την 14η Ιουλίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X