ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανατροπή στην υπόθεση Ροζίτας - Μάρτυρας κατηγορίας η νύφη της

Πότε ορίστηκε εκ νέου η υπόθεση

Στις 14 Ιουλίου ορίστηκε εκ νέου η υπόθεση των ατασθαλιών σε ευρωπαϊκά προγράμματα του ΤΕΠΑΚ κατά την περίοδο 2008-2015, ενώ φαίνεται πως από κατηγορούμενη θα βρεθεί μάρτυρας κατηγορίας η 41χρονη νύφη της 59χρονης πρώην υπεύθυνης λειτουργού Έρευνας και Διεθνούς Συνεργασίας του ΤΕΠΑΚ.

Σήμερα οδηγήθηκαν εκ νέου στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι, μια εταιρεία και επτά φυσικά πρόσωπα, δηλαδή η 59χρονη πρώην υπεύθυνη Λειτουργός Έρευνας και Διεθνούς Συνεργασίας του ΤΕΠΑΚ, ο γιος και η νύφη της, ένας καθηγητής του ΤΕΠΑΚ, ο ιδιοκτήτης εταιρείας και δυο Ανώτεροι Διοικητικοί Λειτουργοί του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όπως αναφέρθηκε, η 41χρονη αναμένεται ν’ απαλλαγεί από τις κατηγορίες και να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται πως ήδη παραδέχθηκαν αριθμό κατηγοριών η 59χρονη και ο 40χρονος γιος της και εξέφρασαν πρόθεση να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας, ενώ αριθμό κατηγοριών παραδέχθηκε και ο 3ος κατηγορούμενος, καθηγητής του ΤΕΠΑΚ.

Εν τω μεταξύ το αίτημα του 4ου κατηγορούμενου, ιδιοκτήτη εταιρείας, για νομική αρωγή, δεν έχει ακόμη εξεταστεί καθώς δεν ολοκληρώθηκε η κοινωνικοοικονομική έκθεση του Γραφείου Ευημερίας.

Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία την 14η Ιουλίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα αρχείου

Τα νέα σημεία για τα rapid test

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ