ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατίναξη ΑΤΜ: Τους «έπιασαν» οι κάμερες - Δεν αναγνωρίζονται

Συνεχίζονται οι εξετάσεις

24news team

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών σχετικά με την υπόθεση ανατίναξης και κλοπής χρημάτων από ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο.

Οι δράστες, μεθοδικά και στοχευμένα έδρασαν με αστραπιαίες κινήσεις τοποθετώντας εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος στην μηχανή ανάληψης. Αφού εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός, οι δράστες μάζεψαν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν, προτού γίνουν αντιληπτοί και εξαφανίστηκαν.

Την αυτοσχέδια βόμβα την τοποθέτησαν, εντός της αυτόματης ταμειακής μηχανής και από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς. Από την έκρηξη ζημιές επίσης προκλήθηκαν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, οι δράστες φαίνεται να ήταν καλά διαβασμένοι αφού όπως μας ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή, τα δύο πρόσωπα ήταν πλήρως καλυμμένα, από πάνω μέχρι κάτω και δεν διακρίνεται κανένα χαρακτηριστικό τους.

Όπως πληροφορείται το 24news, τις κινήσεις των δραστών κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος ενώ όπως έχουμε αναφέρει και πιο πάνω δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους αφού ήταν καλυμμένα.

Μέχρι στιγμής δεν εξακριβώθηκε η λεία των δραστών, κάτι που θα γίνει όταν η τράπεζα αρχίσει την καταμέτρηση, ωστόσο, οι εκτιμήσεις είναι πώς κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι Αρχές της Πάφου από την σκηνή περισυνέλλεξαν τεκμήρια, με τα οποία θα γίνει προσπάθεια για εντοπισμό των δύο προσώπων με τους ανακριτές της υπόθεσης να ευελπιστούν πώς επιστημονική μαρτυρία θα τους βοηθήσει στην εξιχνίαση της κλοπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X