ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναβλήθηκε η κατάθεση του πολιτικού του ΑΚΕΛ

Αναμένεται να προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία

24news team

Για την Πέμπτη (25/2) ήταν προγραμματισμένη η κατάθεση του πολιτικού προσώπου που προέρχεται από τους κύκλους του ΑΚΕΛ, σε σχέση με καταγγελία που έγινε σε βάρος του από 32χρονη, για σεξουαλική παρενόχληση.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η κατάθεσή του έχει αναβληθεί και αναμένεται να προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία, πιθανότατα εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Οι ανακριτές λαμβάνουν ακόμη καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα σχετικά με την υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι, όταν ληφθούν όλες οι απαραίτητες καταθέσεις, αναμένεται να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης και να μεταβιβαστεί στην Νομική Υπηρεσία για περεταίρω οδηγίες ως προς τον χειρισμό της, όπως έγινε και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις που αφορούν καταγγελίες για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα. Ήδη μερικές υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η καταγγελία της 32χρονης εναντίον πολιτικού

Νεαρή γυναίκα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι σε ηλικία 26 ετών, εν έτη 2014 παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από πολιτικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της καταγγελίας για το περιστατικό που σημειώθηκε το 2014, η νεαρή συναντήθηκε τότε με το εν λόγω πρόσωπο ώστε να την βοηθήσει να βρει δουλειά. Αρχικά φέρονται να συναντήθηκαν σε εξωτερικό χώρο και αργότερα η συζήτησή τους συνεχίστηκε στον χώρο όπου διαμένει ο πολιτικός μετά από δική του εισήγηση.

Η 32χρονη σήμερα, που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ισχυρίστηκε ότι ενώ βρίσκονταν στο διαμέρισμα, το πολιτικό πρόσωπο προχώρησε σε άσεμνες πράξεις εναντίον της.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη, έχει κατονομάσει το πολιτικό πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση