ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλαλούμ με rapid test σε σχολείο - Άναψαν καπνογόνα οι μαθητές

Τι αναφέρει εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας

Αναστάτωση και σύγχυση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στο Λύκειο Αγίου Ιωάννη στην Λεμεσό, μετά από την διενέργεια rapid tests στους μαθητές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου 40 μαθητές οι οποίοι είχαν προκύψει θετικοί, υποβλήθηκαν αργότερα σε επαναληπτικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψαν αρνητικοί στον νέο κορωνοϊό. Μόλις ενημερώθηκαν για την αρνητική ένδειξη του επαναληπτικού ελέγχου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, άναψαν καπνογόνα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία.

Η σύγχυση

Η «Καθημερινή» επικοινώνησε με το Υπουργείο Υγείας, εκπρόσωπος του οποίου ανέφερε ότι ζητήθηκε αμέσως ενημέρωση από το συνεργείο το οποίο διενεργεί τα rapid tests την Πέμπτη στο εν λόγω σχολείο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση του Υπουργείου Υγείας, όλα τα επαναληπτικά tests προέκυψαν εκ νέου θετικά, γεγονός που ενισχύει την σύγχυση που έχει προκληθεί.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφόρηση από το ίδιο το σχολείο, ο αριθμός των θετικών test δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Χωρίς επεισόδια

Όσον αφορά την κλήση της Αστυνομίας για το άναμμα των καπνογόνων, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Δύναμης, δεν προκλήθηκε οποιοδήποτε πρόβλημα. Μάλιστα, όπως μας έχει αναφερθεί, όταν έφτασαν στο σχολείο τα μέλη της Αστυνομίας, το συμβάν ήδη είχε λήξει.

Πηγή: Η Καθημερινή / Του Γιάννου Λύτρα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση