ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία θα «χτυπήσει» την Κύπρο - Κίτρινη Προειδοποίηση (Live Εικόνα)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Κακοκαιρία αναμένεται να «χτυπήσει» την Κύπρο αφού σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται από τη Δευτέρα (14/12).

Μάλιστα εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες με ισχύ από τις 5:00 το πρωί της Δευτέρας, 14 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ αργότερα αναµένονται βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχίζοντας από τα δυτικά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και αργότερα τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ σταδιακά θα καταστεί ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι βροχές δυνατό να είναι παροδικά έντονες ή παρατεταµένες.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τετάρτη αρχικά ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται βελτίωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X