ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια επίθεση σε 30χρονο: Άλλα λέει το θύμα, άλλα ο ύποπτος

Αρνείται εμπλοκή ο 25χρονος συλληφθέντας

24news team

Στη σύλληψη άνδρα από την Ινδία, ηλικίας 25 ετών, προχώρησε τη Δευτέρα (17/5) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση επίθεσης εναντίον 30χρονου ομοεθνή του και τραυματισμού του, το βράδυ της 15ης Μαΐου, 2021.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία από τον 30χρονο, γύρω στις 11μ.μ., ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του, κινούνταν με το αυτοκίνητό τους, σε δρόμο της Λεμεσού, δεύτερο αυτοκίνητο, ανέκοψε την πορεία τους, αναγκάζοντάς τους να σταματήσουν. Από το δεύτερο όχημα εξήλθαν τρία πρόσωπα, με τον έναν να τους πλησιάζει και να κτυπά με σιδερολοστό τον 30χρονο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ο 25χρονος βάσει μαρτυριών από το ζεύγος φέρεται να είναι το πρόσωπο που τραυμάτισε τον 30χρονο, ωστόσο, ο ίδιος αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση. Σημειώνεται ότι πρόκειται να οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Θυμίζουμε ότι όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, το θύμα γνώριζε τον 25χρονο ύποπτο (Δες ΕΔΩ), ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η βασική μαρτυρία στην υπόθεση είναι της συζύγου του θύματος, η οποία βάσει ισχυρισμών ήταν παρούσα στο περιστατικό. 

Η Αστυνομία πάντως, έπειτα από εξετάσεις, φαίνεται να κατέχει μαρτυρία ότι μεταξύ θύματος και του φερόμενου θύτη, υπήρχαν οικονομικές διαφορές κάτι που πιθανότατα να οδήγησε τον 25χρονο στην διάπραξη της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 30χρονου.

Οι Αρχές αναζητούν ακόμη δύο πρόσωπα για την υπόθεση, για τα οποία ωστόσο δεν έχουν εξασφαλιστεί επαρκή στοιχεία.

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος μετά την επίθεση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάφορα τραύματα στο κεφάλι, μεταξύ των οποίων επισκληρίδιο αιμάτωμα, κεφαλαιμάτωμα και κάταγμα μετωπιαίου οστού. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X