ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξύλο σε 30χρονο: Γνώριζε τον επίδοξο δολοφόνο του

Καταζητείται ένα πρόσωπο

24news team

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου από την Ινδία, εξασφάλισε η Αστυνομία σχετικά με την άγρια επίθεση που δέχθηκε 30χρονος το βράδυ της Κυριακής (16/5) στη Λεμεσό. Πρόκειται για πρόσωπο που γνώριζε τόσο το θύμα, όσο και η σύζυγός του.

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος από την Ινδία, δέχθηκε επίθεση όταν ενώ επέβαινε στο όχημα με τη γυναίκα του, άλλο αυτοκίνητο τους ανέκοψε την πορεία και από αυτό κατέβηκαν τρία πρόσωπα που κρατούσαν σιδερολοστούς. Το ένα εξ αυτών, κτύπησε τον 30χρονο και στη συνέχεια τράπηκαν όλοι σε φυγή.

Η γυναίκα του 30χρονου θύματος, επίσης από την Ινδία, κατέθεσε στην Αστυνομία για το επεισόδιο. Το πρόσωπο που κτύπησε τον σύζυγό της είναι γνωστό τόσο σε αυτή όσο και στον άντρα της. Τα άλλα δύο πρόσωπα δεν τα γνωρίζουν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, έτσι προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο για εντοπισμό τους.

Η Αστυνομία, μετά την εξασφάλιση του εντάλματος σύλληψης, καταζητεί τον άνδρα από την Ινδία που σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ήταν αυτός που κτύπησε τον 30χρονο.

Το θύμα θυμίζουμε ότι μετά την επίθεση που δέχθηκε, οδηγήθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και εσωτερική αιμορραγία. Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X