ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκυρίακο

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Εποχική χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να εγκαθίσταται στην περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 29 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Την Κυριακή αναμένεται να παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη στην ατμόσφαιρα η οποία υποχωρεί τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι τη Δευτέρα ενώ αναμένεται μικρή πτώση την Τρίτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση