ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ανακοινώσεις

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, παροδικά όμως θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός αρχικά θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά, κατά διαστήματα θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το μεσημέρι, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες την Παρασκευή, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

 

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 22°C 7°C 54%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 21°C 12°C 63%
Λεμεσός: 21°C 11°C 54%
Αεροδρόμιο Πάφου: 21°C 12°C 58%
Φρέναρος: 22°C 10°C 63%
Πρόδρομος: 12°C 6°C 76%
Πόλις Χρυσοχούς: 23°C 13°C 54%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X