ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

«Κανένας μόνος αυτά τα Χριστούγεννα»

Ο ΣΠΟΡ FM 95.0 και ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών “Γκολ στη Ζωή”, ενώνουν δυνάμεις, για να στηρίξουν οικογένειες που έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα

Ο ΣΠΟΡ FM 95.0 και ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών “Γκολ στη Ζωή”, ενώνουν δυνάμεις, για να στηρίξουν οικογένειες που έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα. Καλούμε όλους όσοι μπορούν να συμβάλουν με μικρά ή μεγάλα ποσά, στην προσπάθεια μας να γεμίσουμε φέτος όσο περισσότερα σπίτια με φως και ελπίδα. 

Γιατί κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος αυτές τις γιορτές. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο site μας sportfmcy.com και μάθετε τις λεπτομέρειες.

Μέσα από αυτή την ενέργεια, οι οικογένειες θα λάβουν κουπόνια αγορών από τις υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν όλα όσα χρειάζονται για το γιορτινό τους τραπέζι: τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, παιγνίδια και ό,τι άλλο επιλέξουν οι ίδιοι για να ζήσουν τις γιορτές με ζεστασιά και χαμόγελο.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της ετήσιας κοινωνικής δράσης του ΣΠΟΡ FM 95, του Γκολ στη Ζωή, με την ενεργό συμμετοχή και των ακροατών του ΣΠΟΡ FM 95, της Cablenet, των υπεραγορών ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ και του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Sports: Τελευταία Ενημέρωση