ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

645kg MDMA – Παραδέχθηκε για αποθήκη ο 57χρονος

Δεν συνεργάζονται με τις Αρχές ο 57χρονος και ο 30χρονος

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της ΥΚΑΝ για την υπόθεση εντοπισμού της τεράστιας ποσότητας των 645 κιλών αμφεταμίνης που ήταν καμουφλαρισμένα σε φουκούδες και εξάχθηκαν από το λιμάνι Λεμεσού στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ.

Ο 30χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας που εξήγαγε τα ναρκωτικά στην Αυστραλία, που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση, συνεχίζει να αρνείται ενοχή στην υπόθεση. Ωστόσο, την ερχόμενη Κυριακή (29/12) μέρα που εκπνέει το διάταγμα κράτησης του, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού όπου οι ανακριτές θα ζητήσουν ανανέωση της για άλλες οκτώ ημέρες.

Τη σιωπή επέλεξε και ο 57χρονος υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές που ανακρίθηκε σε σχέση με την υπόθεση.


Εξελίξεις με τα 645kg MDMA – Στο «μικροσκόπιο» υποστατικό στη Λεμεσό


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΚΥΠΕ, ο υπόδικος, φέρεται να παραδέχθηκε μόνο ότι ήταν ο ενοικιαστής για ορισμένο χρονικό διάστημα, της αποθήκης όπου σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο χώρος όπου καμουφλαρίστηκαν τα ναρκωτικά και μπήκαν στις 200 φουκούδες, για να σταλούν στη συνέχεια στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες, οι ανακριτές είχαν στην κατοχή τους ενοικιαστήρια έγγραφα με το όνομα του 57χρονου.

Στην αποθήκη, η οποία βρίσκεται στα δυτικά της Λεμεσού, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει εξονυχιστικές έρευνες, δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση.

Οι έρευνες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών εστιάζονται επίσης στο να εντοπιστεί ο τόπος παρασκευής της τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών, αλλά και όσων εμπλέκονται στο καρτέλ των ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X