ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή! Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Δείτε που και πόσο θα διαρκέσουν

Λόγω εργασιών υλοτομίας και κλαδέματος δέντρων, η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Λατσιών (Στεφανίδη), με κατεύθυνση τη Λεμεσό, είναι κλειστή για την τροχαία κυκλοφορία, από τις 6π.μ., μέχρι και τις 7.15π.μ..

Η κυκλοφορία διεξάγεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Εργασίες εκτελούνται και στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα του δρόμου από την έξοδο προς Ψεματισμένο, μέχρι και την έξοδο προς Χοιροκοιτία. Λόγω των εργασιών, η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χοιροκοιτία, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 50μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση stop & go.

 Αλλάζει ο καιρός - Πότε και που αναμένονται βροχές

Οι εργασίες στο εν λόγω σημείο, θα διεξάγονται καθημερινά από τις 8π.μ. μέχρι και τις 4μ.μ., και θα ολοκληρωθούν στις 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Πέραν των πιο πάνω, στις κύριες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται η συνήθης, πρωινή αυξημένη τροχαία κίνηση.

Υπενθυμίζουμε ότι η προσεκτική οδήγηση και η αυστηρή τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, από όλους, μπορεί να μας προφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X