ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομολόγησε - Μαχαίρωσε τον σύντροφό της στην καρδιά

Τον τραυμάτισε με μαχαίρι κουζίνας

Αρχικά είχε φανεί για αιφνίδιος θάνατος από φυσικά αίτια, αλλά τελικά ήταν έγκλημα και μάλιστα η αποκάλυψη έγινε λίγες ώρες από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 55χρονος στα Ιωάννινα.

Προχθές το απόγευμα ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Σεισμόπληκτα όπου έμενε, στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε καταλήξει και ενημερώθηκε η αστυνομία για αιφνίδιο θάνατο. 

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έγινε η νεκροτομή γιατί ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 55χρονος έφερε ένα μικρό τραύμα από μαχαίρι κοντά στην καρδιά.

Η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα, έψαξε το άτομο που είχε καλέσει το ασθενοφόρο και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για την σύντροφο του θύματος, επίσης 55 χρονών.

Στο σπίτι δεν υπήρχε το παραμικρό που να κινεί υποψίες για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, η έκθεση του ιατροδικαστή ήταν σαφής.

Η γυναίκα προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη καθώς ομολόγησε την πράξη της και παρέδωσε στην αστυνομία το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον σύντροφό της. Η 55χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Το ζευγάρι συζούσε τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η γυναίκα χτύπησε με ένα μαχαίρι κουζίνας τον σύντροφό της στο σημείο της καρδιάς και από αυτό επήλθε ο θάνατος. Μαρτυρίες από τη συνοικία αναφέρουν ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά για διάφορους λόγους.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

Συνελήφθη το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπή, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων και την ιατροδικαστική εξέταση ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή της κατηγορούμενης στην υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο και χωρίς τις αισθήσεις του, από το σπίτι του στα Ιωάννινα σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου στη συνέχεια κατέληξε, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη, με την οποία συζούσε, τον είχε τραυματίσει νωρίτερα θανάσιμα με μαχαίρι.

Κατόπιν αυτών, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της σήμερα το απόγευμα, ενώ η συλληφθείσα τους παρέδωσε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει, το οποίο κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X