ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλάζει ο καιρός - Πότε και που αναμένονται βροχές

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τσακωτούς σε ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο στη Λευκωσία

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια παράλια, γύρω στους 31 στα βόρεια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα δυτικά παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα αναμένεται να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση. Οι θερμοκρασίες την Τρίτη θα είναι πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ μέχρι την Πέμπτη θα κυμανθούν κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X