ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

19μηνο βρέφος: Στο δικαστήριο συνελήφθη ο Ελληνοκύπριος πατέρας

Μητέρα και πατέρας του βρέφους οδηγούνται στο δικαστήριο

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον 26χρονο πατέρα του 19μηνου βρέφους που έχει στο σωματάκι του εκδορές, εκχυμώσεις, μώλωπες αλλά και σημάδια παραμέλησης και νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Θυμίζουμε ότι και η 24χρονη μητέρα του βρέφους, συνελήφθη και αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για υπόθεση βίας στην οικογένεια, έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και επίθεσης.

Ο πατέρας, αναμένεται επίσης να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Εναντίον του Ε/κ εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη μητέρα βρισκόταν με το παιδάκι στην Αστυνομία Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης άλλης υπόθεσης εναντίον της, όταν λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας διαπίστωσε πως αυτό έφερε σημάδια κακοποίησης.

Κλήθηκαν ιατροδικαστές, οι οποίοι διαπίστωσαν εκδορές, εκχυμώσεις και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του παιδιού αλλά και σημάδια παραμέλησης του, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία.

Πώς συνελήφθη ο πατέρας

Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο η 24χρονη μητέρα για να ζητηθεί η κράτησή της, ωστόσο λόγω της μη εκπροσώπησης της από νομικό σύμβουλο και κατόπιν αιτήματός της, η διαδικασία έκδοσης διατάγματος κράτησής της αναβλήθηκε για αύριο.

Στον ίδιο χώρο εμφανίστηκε και ο 26χρονος πατέρας που καταζητείτο για την υπόθεση, οπόταν το ένταλμα σύλληψης του εκτελέστηκε αμέσως.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν και οι δυο στο δικαστήριο για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους σε σχέση με αδικήματα που αφορούν βία στην οικογένεια και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.



ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση