ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασύλληπτη τραγωδία: 13χρονη Κύπρια «έσβησε» ξαφνικά

«Ο εφιάλτης μας ξεκίνησε το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου...»

24news team

Θλίψη σκόρπισε ο ξαφνικός θάνατος της 13χρονης Κύπριας, Έλλας Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με την «Παροικιακή», η 13χρονη, η οποία διαμένει στην Βρετανία, στις 24 Νοεμβρίου, σταμάτησε να αναπνέει και κατέρρευσε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η καρδιά της σταμάτησε για περίπου 10 λεπτά και δεν ανάσαινε για περίπου 45 λεπτά ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Δύο ημέρες μετά, στις 26 Νοεμβρίου, η άτυχη Έλλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η ανάρτηση της οικογένειας 

«Η Έλλα ήταν ένα 13χρονο κορίτσι που ήταν αστείο, φροντίδα και αγάπη που άγγιξε τις καρδιές όλων που τη συνάντησαν. Η ζωή της δεν ήθελε να τελειώσει τραγικά έτσι μόλις ξεκίνησε… Ήταν ένα αστείο, ευγενικό και στοργικό κορίτσι που αγαπούσε όλοι όσοι την γνώριζαν και τη γνώρισαν. Ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Κάθε φορά που είδατε την Έλα να ήταν πάντα στο τηλέφωνό της, είτε έβγαζε selfies είτε έκανε στιγμιότυπα, δεν νοιαζόταν πού ήταν ή που ήταν γύρω από το αστείο τρελό κορίτσι μας»

Ο εφιάλτης μας ξεκίνησε το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου 2020. Η Έλα κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει. Η καρδιά της σταμάτησε να χτυπάει για περίπου 10 λεπτά και δεν αναπνέει για περίπου 45 λεπτά, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Μετά από αρκετές δοκιμές έδειξε ότι η Έλλα μας υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Πέθανε τραγικά στις 26 Νοεμβρίου 2020. Εξακολουθούμε να μην είμαστε σίγουροι για το λόγο της κατάρρευσης της και που έφυγε μακριά μας...»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X