ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο

Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή

Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Το ύψος του χιονιού, στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 2 εκατοστά.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά το απόγευμα μέχρι νοτιοδυτικοί, το πρωί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και κυματώδης, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια για να εξασθενίσει αργότερα σε λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και τοπικά στα ανατολικά παράλια και μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα δυνατό να παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Καθαρά Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, με κάποιες παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X