ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιθανότητα βροχών και καταιγίδων – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ανακοινώσεις

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί προοδευτικά, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα νοτιοδυτικά παράλια, τοπικά, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 βαθμούς στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός, αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το μεσημέρι και μετά, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο το απόγευμα, τοπικά στα δυτικά παράλια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα δυτικά παράλια, λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, από το μεσημέρι και μετά ωστόσο, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά, παροδικά αυξημένες νεφώσεις, από το μεσημέρι και μετά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη, δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

Μέγιστη Θερμοκρασία

Ελάχιστη Θερμοκρασία

Σχετική Υγρασία

Λευκωσία:

33°C

21°C

29%

Αεροδρόμιο Λάρνακας:

32°C

25°C

69%

Λεμεσός:

35°C

20°C

19%

Αεροδρόμιο Πάφου:

30°C

21°C

54%

Φρέναρος:

33°C

23°C

55%

Πρόδρομος:

25°C

15°C

28%

Πόλις Χρυσοχούς:

32°C

21°C

34%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X