ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσβησε μπροστά στην μητέρα του - Νεκρός ο 36χρονος

Παρασύρθηκε από όχημα

Πεζός παρασύρθηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο αργά το απόγευμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτοκίνητο που κατευθύνετο από τα Πότιμα με κατεύθυνση την Πέγεια κτύπησε γύρω στις 18:35 πεζό ο οποίος περπατούσε με την μητέρα του και στην ίδια κατεύθυνση που κινείτο και το όχημα. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 36χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου από τη Βουλγαρία .

Ο 36χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαγνώστηκε ο θάνατος του.

Το όχημα που τον κτύπησε οδηγείτο από Βρετανό οδηγό ο οποίος παρέμεινε στην σκηνή. Η μητέρα του 36χρονου που δεν τραυματίστηκε και που είδε το τροχαίο και τον τραυματισμό του γιου της υπέστη σοκ τόσο αυτή όσο και ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον γιο της.

Στο μεταξύ κλειστός προσωρινά είναι ο δρόμος Κισσόνεργας – Πέγειας, στην περιοχή Πότιμα, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ απόψε .

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας που διοχετεύεται μέσω εναλλακτικού δρομολογίου.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να οδηγούν με ασφαλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X