ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά τον σάλο με τις απειλές… νέα διαμαρτυρία για εμβόλια και μέτρα!

Σε κινητοποίηση οι Αρχές

24news team

Από πληροφορίες και ενημέρωση που έτυχε η Αστυνομία, γνωρίζει ότι το ερχόμενο Σάββατο (7/8) αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από πολίτες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Οι πολίτες γύρω στις 18:00 πρόκειται συγκεντρωθούν και να διαμαρτυρηθούν εκ νέου για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού που από τη Δευτέρα (2/8) επιτρέπεται και για τα παιδιά 12-15 ετών, τα safe pass αλλά και τα rapid test, που θυμίζουμε πλέον ότι δεν παρέχονται δωρεάν προς τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Η Αστυνομία, όπως αναφέραμε πιο πάνω, είναι ήδη ενήμερη και καταρτίζει το δικό της πλάνο για να περιπολήσει την εκδήλωση, όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση άλλωστε.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στη σκιά του σάλου που προκλήθηκε από τις απειλές που δέχθηκαν παιδίατροι και η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, η οποία χαιρέτησε την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για εμβολιασμό των παιδιών.


«Εμβολιάστε πρώτα τα δικά σας μωρά…» - Σβήστηκαν οι απειλές στην Παιδιατρική


Οι απειλές που δέχθηκε η Παιδιατρική Εταιρεία, θυμίζουμε ότι ανάγκασαν μέχρι και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να σχολιάσει το γεγονός μέσω ανάρτησής του στο Twitter, λέγοντας ότι είναι «ντροπή», ενώ σημείωσε και ότι η Κυβέρνηση είναι αμείλικτη, απέναντι στις μεσαιωνικές αντιλήψεις.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, κ. Μιχάλης Αναστασιάδης σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ την Δευτέρα (2/8) ξεκαθάρισε πως οι απειλές που εξαπολύονται τα τελευταία 24ωρα εναντίον μελών της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, λόγω της απόφασής τους να συστήσουν στους γονείς τον εμβολιασμό παιδιών 12 ετών και άνω, δεν τους φοβίζουν ούτε τους τρομοκρατούν.

Επίσης, να θυμίσουμε ότι η Αστυνομία ήδη κίνησε τις διαδικασίες για διερεύνηση των καταγγελιών που έκανε η Παιδιατρική Εταιρεία για τις απειλές που δέχθηκε από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων και αν προκύψει εξασφάλιση νομότυπης μαρτυρίας εναντίον προσώπου, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαιοσύνης», ανέφερε στο  24news την Δευτέρα (2/8) ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστος Ανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση